• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Beta 3 on 6.1, still no success


Author Message
IOZO
Dominique Pavlin
Multishop newbie
Topic creator
registered since: 27.08.2013
Posts: 3
I started over on a clean new installation with T3/introductionpackage-6.1.4 but I still can't make the FE menu show up.

I installed a clean package on a fresh server configuration
installed the multishop 3 beta package and required extensions. I applied the 6.x patch and adjusted a few settings as described in the document and video.

When I open the shop page, the Multishop logo and a Multishop branded warning panel displays for a few second but the admin configuration menu is not displayed at all. The Warning panel says :

-> the shop does not contain any categorie
-> the shop does not contain any default enabled country country

on the console debug, no error is displayed at first. After a while the warning panel disappears and the console displays :

POST http://localhost/multishop/?type=2002&tx_multishop_pi1%5Bpage_section%5D=admin_panel&tx_multishop_pi1%5Bcategories_id%5D= 404 (Not Found) jquery-1.8.x-1.8.x-1.2.x.js:8688
POST http://localhost/multishop/?type=2002&tx_multishop_pi1%5Bpage_section%5D=retrieveAdminNotificationMessage 404 (Not Found) jquery-1.8.x-1.8.x-1.2.x.js:8688
POST http://localhost/multishop/?type=2002&tx_multishop_pi1%5Bpage_section%5D=retrieveAdminNotificationMessage 404 (Not Found) jquery-1.8.x-1.8.x-1.2.x.js:8688
POST http://localhost/multishop/?type=2002&tx_multishop_pi1%5Bpage_section%5D=retrieveAdminNotificationMessage 404 (Not Found) jquery-1.8.x-1.8.x-1.2.x.js:8688
Written on: 23. 09. 2013 [13:42]
swecker
Wecker St├ęphane
Multishop newbie
registered since: 16.09.2013
Posts: 3
"IOZO" wrote:

[...] 404 (Not Found) jquery-1.8.x-1.8.x-1.2.x.js:8688


Did you generate this file with "t3Jquery" ?

Why 8688 appear ?
Written on: 23. 09. 2013 [15:56]
IOZO
Dominique Pavlin
Multishop newbie
Topic creator
registered since: 27.08.2013
Posts: 3
thx for your feedback.

yes I did generate the jquery stuff with T3JQuery (v 2.7.0), I followed the same process as described in the video tutorial.
I just had to select a former combinaison of jQuery, jQuery UI and jQuery tool (1.8,18,1.2) to avoid other errors.

8688 is the line number where the pb occured, corresponding code in Jquery lib is

// Do send the request
// This may raise an exception which is actually
// handled in jQuery.ajax (so no try/catch here)

xhr.send( ( s.hasContent && s.data ) || null );




[This article was edited 1 times, at last 23.09.2013 at 17:14.]
Written on: 23. 09. 2013 [17:12]
swecker
Wecker St├ęphane
Multishop newbie
registered since: 16.09.2013
Posts: 3
Ok, I've the same error.

If you click in the warning panel, have you a js popup with a 404 page ?

Then, the url http://localhost/multishop/?type=2002&cid=&action=add_category return an error message :

no admin group defined yet. Please add the admin usergroup_id to the constants field in the TYPO3 template.

?

The problem I identified is described here :

https://www.typo3multishop.com/forum/list_post/typo3-v6-2-with-the-patch-bug-44825-609/

banghead.gif
Written on: 24. 09. 2013 [07:20]