• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Categories ID / Starting point - dosent filter Products


Author Message
kockiren
Rene
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 02.05.2013
Posts: 6
Hey @all,

there is a problem with the Categories ID / Starting point Field in the advanced Options. Following Site tree is on my Page:

-start [id1]
--button 1 [id2]
--button 2 [id3]
---Category 1 [id4]
---Category 2 [id5]
--Folder [id6]
---Multishop Core Shop [id7]

On ID1 there is include the root Template from Multishop, on ID7 there is include the Core Template from Multishop. On ID7 I create the Categories 1,2 and 3 and place products under all of this categories. If I browse through the categories I can access all the products. But now I want to create a Content Element on ID4 with the Multishop.

I use the following settings in the content Element. Under option I choose section Products and core shop ID7. Content Type is latest Products and under advanced settings I set Categories ID/ Starting Point to Category ID 1 and the Catalog Page to ID7. But when I go to frontend there are all Products from all Categories icon_frown.gif

Anybody knows what is wrong in my Config? Do you need more Details?

THX
Rene
Written on: 06. 05. 2013 [09:24]
kockiren
Rene
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 02.05.2013
Posts: 6
I can solve this issue by activate Categories instead of Products. The advanced Option starting point doesn't work with Products View. I dont know its a bug or a feature.

Written on: 05. 06. 2013 [08:55]