• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Delivery Address Does not show


Author Message
bruce
Bruce
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 06.11.2012
Posts: 9
When selecting the check box to indicate that the delivery address is not the same as the payment address the form to fill in the delivery details does not show.

The rest of the form works as it should. Different delivery methods show when selecting different payment methods. Only the delivery address does not show.

I have recompiled the jquery libraries but no change. I have tried the libraries with and without compression, no change.
Written on: 10. 12. 2012 [14:01]
Lilu82
lilu
Multishop experienced
registered since: 04.07.2014
Posts: 14
Although the issue here is a little older, I would like to propose a solution. Since I just had the same problem.

It's a CSS problem. The responsible class is "hide". I use bootstrap which uses the same class and thus conflicts occur and the delivery boxes will not appear.
Written on: 29. 07. 2014 [07:58]
kreativsteffi
Steffi
Multishop experienced
registered since: 05.08.2014
Posts: 5
I have the same problem with 3.0.4.

I´m not using Bootstrap anymore. So how can I solve it? Any ideas?

Thx for reply.
Steffi
Written on: 05. 08. 2014 [09:00]
bas
Bas van Beek
Multishop guru
registered since: 12.05.2010
Posts: 644
Ok "hide" class is indeed very generic. Will look at it with my designer.

Ps please post on our Multishop V3 forum:
https://www.typo3multishop.com/forum/list_topic/typo3-v3/

This is the V2 forum, but it is not related and will be closed soon.
Written on: 30. 10. 2014 [00:54]
bas
Bas van Beek
Multishop guru
registered since: 12.05.2010
Posts: 644
We have verified all scripts, but this hide class was already replaced in V3.

My colleague found hide class in admin pages though. We have changed the classname to a more private name.
Written on: 03. 11. 2014 [08:31]