• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Failed Image upload


Author Message
info@magmarworks.de
Magnus Schäfer
Multishop newbie
Topic creator
registered since: 23.06.2015
Posts: 2
Hi Everyone,

I ve got some problems with the image upload for products and categories.
We are using multishop version 3.0.4 running on Typo3 6.2.11

When uploading an image, i get the errormessage that the upload is Failed, but is seems that the pure upload was an success.

Example: "Premium Gel Cream.jpg 0.2MB Failed"

From Firebug:
"POST xxx/index.php?id=2&type=2...pe=categories_image&qqfile=Premium+Gel+Cream.jpg 200 OK 3,79s
fileuploader.js (Zeile 1204)
ParameterHeaderPostAntwortHTMLCookies
/xxx/uploads/tx_multishop/tmp/558913fab611c"

Typo3 Logfile:

"Core: Error handler (FE): PHP Warning: stream_copy_to_stream() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /xxx/typo3conf/ext/multishop/scripts/ajax_pages/core.php line 523"

I narrowed the problem down to the point, that the created frontend admin maybe might not ve the authority to create the different image resizes.

The rights for the upload and subfolders are set 776 which seems more than ok for me.

Next thing is, that an image upload from the backend works perfectly.

The imageupload on my local Xampp version works fine, so the problem only appears on the onlineserver.

Do you have any suggestions?

Best regards

Magnus Schäfer

[This article was edited 2 times, at last 23.06.2015 at 08:18.]
Written on: 23. 06. 2015 [08:15]
info@magmarworks.de
Magnus Schäfer
Multishop newbie
Topic creator
registered since: 23.06.2015
Posts: 2
Hello there,

I had to disable Javascript on the product picture upload page, which was an more or less acceptable but working solution.

Best regards

MS

[This article was edited 1 times, at last 17.05.2016 at 12:46.]
Written on: 17. 05. 2016 [12:45]