• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

loading box...


Author Message
ToBe
Tobi
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 26.05.2011
Posts: 6
Hello!

I have an other problem with multishop-extension...

Sometimes, using the shop-administration, I get a loading...box,
telling me to wait some time wile my request is answered.

E.g. I click on the order-overview on one "invoice", then the invoice
is printed correctly, but this stupid box is still there and I cant use
the shop any longer until I reload the page.

Is there any solution for that?

Thx!
Tobi
Written on: 07. 06. 2011 [12:03]
pandeussilvae
Paolo Nugnes
Multishop experienced
registered since: 08.05.2011
Posts: 9
"ToBe" wrote:

Hello!

I have an other problem with multishop-extension...

Sometimes, using the shop-administration, I get a loading...box,
telling me to wait some time wile my request is answered.

E.g. I click on the order-overview on one "invoice", then the invoice
is printed correctly, but this stupid box is still there and I cant use
the shop any longer until I reload the page.

Is there any solution for that?

Thx!
Tobi

Well, i found the same bug. It seems they put the "grey" command on click, but they forgot to cancel it when done...
At the moment it's not basical to me, cause i'm concentrate on some customizations, but i'll get deeper on it later on...
Probably it has to be open as a bug here: http://forge.typo3.org/projects/extension-multishop/issues?set_filter=1
Written on: 14. 06. 2011 [10:44]
bas
Bas van Beek
Multishop guru
registered since: 12.05.2010
Posts: 644
This bug is due to the global click event handler and will be fixed in our next update.

Best regards,

Bas
Written on: 26. 06. 2011 [18:33]
ToBe
Tobi
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 26.05.2011
Posts: 6
Thanks Bas!!

ToBe
Written on: 27. 06. 2011 [13:45]
bas
Bas van Beek
Multishop guru
registered since: 12.05.2010
Posts: 644
Your welcome. Please update to 1.0.19 or 1.0.20 which will ben sent to TER today!


"ToBe" wrote:

Hello!

I have an other problem with multishop-extension...

Sometimes, using the shop-administration, I get a loading...box,
telling me to wait some time wile my request is answered.

E.g. I click on the order-overview on one "invoice", then the invoice
is printed correctly, but this stupid box is still there and I cant use
the shop any longer until I reload the page.

Is there any solution for that?

Thx!
Tobi
Written on: 03. 07. 2011 [09:24]