• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

No visible multishop


Author Message
lexey2006.90@mail.ru
Alexey Lashnev
Multishop newbie
Topic creator
registered since: 18.01.2015
Posts: 3
Hello! I am the programmer of Russian Payment gate and i try to create payment plugin for your module. I try to setup multyshop by instruction in youtube (video about multishop version 2, but i have install 3 version and typo 3 version 6.1). Here is the link http://www.youtube.com/watch?v=6TgBXbH30OM&list=PLC0AB2CCEBAF06530
But i have problem: after log in as typo3multishop user (including admin user group) i have no minishop control panel. So i couldn't add any categories or products. Maybe you have some instruction to setup multishop 3 (and it have differents on multishop 2)?
Maybe some one have some advices?
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/d886512bc075ba73fae48de81e449189.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/ac84b716d954b4ba1531caa1cf4d0e71.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/f96d64caf8fb94a506bd185f998c95d1.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/f78af8b70cb728b2de892c97db1e7a32.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/025624e5fc64398527c151b477098950.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/6e675b57e870233f4e5dadc31004e41e.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/1d4713e2fe1a309b91365221adee8c29.png
http://s7.hostingkartinok.com/uploads/images/2015/01/03fa067431684d1758a8e09a239574c9.png
Written on: 18. 01. 2015 [19:09]
lexey2006.90@mail.ru
Alexey Lashnev
Multishop newbie
Topic creator
registered since: 18.01.2015
Posts: 3
I have read also this instruction http://docs.typo3.org/typo3cms/extensions/multishop/ExtMultishop/InstallationInstructions/Index.html
Maybe i could be because of version of typo3? A have version 6.1 introduction. But the requirements need http://docs.typo3.org/typo3cms/extensions/multishop/ExtMultishop/InstallationRequirements/Index.html 6.2.3 or later. But there is no 6.2 introduction version. Maybe i need to try 4.7 version?
Also a have this problem:
config.baseURL=http://typo3multishop.local/ is not set yet. Please go to the TYPO3 template setup field editor and add it.
And i have no config.baseURL constant in settings. But i insert this constant in class.tx_multishop_pi1.php

[This article was edited 1 times, at last 19.01.2015 at 18:19.]
Written on: 19. 01. 2015 [18:06]
framercy
Frank Schwarz
Multishop experienced
registered since: 03.02.2015
Posts: 5
Seems to me that it is a Jquery problem.
Did you install t3_jquery and installd it propely?


Best regards
Frank
Written on: 05. 02. 2015 [13:44]
framercy
Frank Schwarz
Multishop experienced
registered since: 03.02.2015
Posts: 5
"lexey2006.90@mail.ru" wrote:

I have read also this instruction http://docs.typo3.org/typo3cms/extensions/multishop/ExtMultishop/InstallationInstructions/Index.html
Maybe i could be because of version of typo3? A have version 6.1 introduction. But the requirements need http://docs.typo3.org/typo3cms/extensions/multishop/ExtMultishop/InstallationRequirements/Index.html 6.2.3 or later. But there is no 6.2 introduction version. Maybe i need to try 4.7 version?
Also a have this problem:
config.baseURL=http://typo3multishop.local/ is not set yet. Please go to the TYPO3 template setup field editor and add it.
And i have no config.baseURL constant in settings. But i insert this constant in class.tx_multishop_pi1.php


Put this into your root template setup section:
config.baseURL = http://yourdomain.ru

Best regards
Frank
Written on: 05. 02. 2015 [13:49]