• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Problem with the admin invoice after update to 2.0.36


Author Message
jens
Jens
Multishop professional
Topic creator
registered since: 16.05.2012
Posts: 33
After the update from 2.0.31 to 2.0.36

I can´t open the admin invoice overview in the FE-AdminPanel.

If I do so, I only get a blank white screen and no html-output.
In the console of the firebug I can see "NetworkError: 500 Internal Server Error - http://.....de/index.php?id=23&tx_multishop_pi1%5Bpage_section%5D=admin_invoices".

I tried to debug the
typo3conf\ext\multishop\scripts\admin_pages\admin_invoices.php

and up to line 271 I get something back with a die().

The worst thing is, that the pdf is also not generated any more.
Written on: 20. 06. 2012 [14:13]
jens
Jens
Multishop professional
Topic creator
registered since: 16.05.2012
Posts: 33
I found the mistake.

In line 273:

require('includes/invoices/invoices_listing_table.php');

instead of

require('invoices_listing_table.php');

So now the invoice_listing_table appears again.

But for now I still have to figure out the mistake of the not generating pdf.
Written on: 20. 06. 2012 [14:27]
jens
Jens
Multishop professional
Topic creator
registered since: 16.05.2012
Posts: 33
So finally I found mistake number two. (no more generated pdf-invoices)

\typo3conf\ext\multishop\scripts\ajax_pages\download_invoice.php

Line 93 has been changed from:

require('res/fpdf17/fpdf.php');

to

require(t3lib_extMgm::extPath('multishop').'res/fpdf17/fpdf.php');

After updating this in my custom invoice under fileadmin/...
the invoice is been gerated correctly again.

So I can close this topic now.
Written on: 20. 06. 2012 [15:09]