• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Tiered Pricing/ Staffel Prices (Updated)


Author Message
Patrick
Patrick
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 25.07.2014
Posts: 8
Hey everyone,

I encountered a problem with tiered pricing / Staffel Prices.

The staffels are:
1-4: 88.06 €
5-15:79.25 €

When 4 items are added to cart, the price is calculated correctly (352 €).
When 5 items are added, the calculated price is 431 €, that means the first 4 items are calculated with 88,06 € and the fifth item is calcualted with a price of 79,25 €.

Usually you would expect that all 5 items cost the same (79,25 €). for a total of 396 €.

All I found concerning this is an old thread - the answer was to update to V3 but we´re using the most recent version of V3.
Is this still a known issue?

Thanks in advance,
Patrick

UPDATE:

I think I figured it out - in "class.mslib_fe.php", lines 3975 ff., you check for the value of ['STAFFEL_PRICE_MODULE'] with:

switch ($this->ms['MODULES']['STAFFEL_PRICE_MODULE']) {
case 'yes_with_stepping':
$mode='stepping';
break;
case 'yes_without_stepping':
$mode='stepless';
break;
default:
$mode='stepping';
break;

But it doesn´t seem to find the value so its always default "stepping". If I change the default $mode value to "stepless" it works perfectly fine.
But actually I don´t get where I am able to change these "modes" (with stepping, stepless) in the admin panel.

Or you just change the value of "configuration_value" in "tx_multishop_configuration_values" manually to "yes_without_stepping" icon_razz.gif

[This article was edited 4 times, at last 08.08.2014 at 11:52.]
Written on: 07. 08. 2014 [12:34]
bas
Bas van Beek
Multishop guru
registered since: 12.05.2010
Posts: 644
Thank you for reporting. I have send a patch for this to Bitbucket GIT:

http://git.bvbmedia.nl/multishop/commits/6cab8d5608c5de14c3bcd2a2c878f4574be2e1d8
Written on: 10. 08. 2014 [11:28]
Patrick
Patrick
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 25.07.2014
Posts: 8
Thank you for your fast response, works perfectly fine now!
Written on: 11. 08. 2014 [10:10]