• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Typo3 v6.2 with the patch "Bug #44825"


Author Message
swecker
Wecker St├ęphane
Multishop newbie
registered since: 16.09.2013
Posts: 3
Hello,

I'm trying to install multishop v3 in a fresh typo3 6.2 with the patch to solve this issue : http://forge.typo3.org/issues/44825


When I'm loggued (FE), il have a strange issue :

The call to :
http://exemple.com/multishop/?type=2002&tx_multishop_pi1[a]=x&cid=&action=add_category

call the tx_multishop_pi1->main function.

But without the pivar (http://exemple.com/multishop/?type=2002&cid=&action=add_category) the call is ok ( tx_multishop_pi1->ajax_main ) .

I try a lot of TS config.


[typoscript]
5 < plugin.tx_multishop_pi1
5 = USER
5.userFunc = tx_multishop_pi1->ajax_main
[/typoscript]

I don't find why the pivar change the call and how to fix it...

Any clue ?

Written on: 16. 09. 2013 [16:03]