• My account
    • (X)Sign in

      I am a returning customer at TYPO3 Multishop

      Enter your username and password here in order to log in on the website:

      Forgot your password?

      Not yet customer of TYPO3 Multishop?

      • Order history
      • Automatic generated e-mail history
      • Track your Order
      New at TYPO3 Multishop
You are here:

Help by translating Multishop in your local language

On the following page you can help by translating Multishop in your local language:

https://translation.typo3.org/projects/TYPO3.ext.multishop/

Spanish:

https://translation.typo3.org/es/TYPO3.ext.multishop/pi1/locallang.xlf

The following language are already translated by our supporters:

  • Dutch
  • German
  • French

Users deactivated


Author Message
Chriz
Chriz!
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 17.01.2012
Posts: 6
I have a problem with the user/customer-registration.
form is working, the user is being generated and placed in right customer-group and Usergroup (fe_login). Mail is also been sent.
BUT they are deactivated. So nobody can login after registration.
have i missed something in user-config?

thank you icon_wink.gif
Written on: 17. 10. 2012 [13:31]
SWAG
magnus
Multishop professional
registered since: 10.07.2012
Posts: 26
Hi Chriz,

i guess you did your work in the CMS-area?

fe admin menu - CMS - email_create_account_confirmation - ###CONFIRMATION_LINK###

you have the ###CONFIRMATION_LINK### in your confirm email?


so long..
SWAG
Written on: 18. 10. 2012 [08:03]
Chriz
Chriz!
Multishop experienced
Topic creator
registered since: 17.01.2012
Posts: 6
aaaaah. i looked many times through the markers and didnt see it. blindness... icon_wink.gif

thank you!!!!
Written on: 18. 10. 2012 [08:20]